Heylen-Bouw & Heylen Real Estate

Placeholder image
Een gezond familiebedrijf met al meer dan 50 jaar een bewezen vaste waarde in de bouwwereld.

Heylen-Bouw werd opgericht in 1960 door vader en moeder Karel en Julia Heylen.

Al snel groeide de onderneming uit tot een succesvol bedrijf gespecialiseerd in woonklaar bouwen en renovatie dat alle activiteiten in eigen beheer uitvoert zoals metselwerken, dakwerken, sanitair, vloer- en tegelwerken, schrijnwerkerij, enzovoort. Heylen-Bouw werd spoedig een vaste waarde met grote erkenning in de bouwwereld.

Vanaf 1983 beklimmen de zonen alle treden van de bouwladder, van metser tot zelfstandig ondernemer en leren het vakmanschap en leiderschap van hun vader. In 1988 nemen zij het roer van hun vader over en zetten de strategie en toekomstvisie van het familiebedrijf als tweede generatie verder. Zij breiden hun activiteiten verder uit met projectontwikkeling en appartementsbouw.

Sinds 2013 breiden de gebroeders Heylen het management uit met Jackie Didden wegens zijn expertise op gebied van projectontwikkeling.

Heden staat Jackie Didden, ondersteund door een vakkundig team, aan het hoofd van deze gezonde onderneming met een duidelijke strategische toekomstvisie.

Momenteel is Heylen-bouw gespecialiseerd in bouwen en ontwikkelen van duurzame, energiezuinige en klimaatvriendelijke residentiële woningen en appartementen en dit voor ieders budget met als regio Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Ze volgen de nieuwste regelgeving op de voet.

©2022 Heylen Bouw NV | Home | Contact | Privacy- & cookiebeleid | Disclaimer | webdesign: Lightworks