Uw bouwpartner sinds 1960

Een gezond familiebedrijf met al meer dan 50 jaar een bewezen vaste waarde in de bouwwereld en verzekerd voor de toekomst met de huidige 3de generatie.


Heylen-Bouw werd opgericht in 1960 door vader en moeder Karel en Julia Heylen.

Al snel groeide de onderneming uit naar een succesvol bedrijf gespecialiseerd in woonklaar bouwen en renovatie dat alle activiteiten in eigen beheer uitvoert zoals metselwerken, dakwerken, sanitair, vloer- en tegelwerken, schrijnwerkerij, enzovoort. Heylen-Bouw werd spoedig een vaste waarde met grote erkenning in de bouwwereld.

Vanaf 1983 beklimmen de zonen alle treden van de bouwladder, van metser tot zelfstandig ondernemer en leren het vakmanschap en leiderschap van hun vader. In 1988 nemen zij het roer van hun vader over en zetten de strategie en toekomstvisie van het familiebedrijf als tweede generatie verder. Zij breiden hun activiteiten verder uit met projectontwikkeling en appartementsbouw.

Heden staan Paul en Wim nog steeds aan het hoofd van deze gezonde onderneming met een strategische toekomstvisie en zij worden momenteel gevolgd door hun kinderen Charley, Keith en Fabian.


brochure aanvragen


©2014 Heylen Bouw NV | Home | Contact | Disclaimer | webdesign: Lightworks