Meer dan alleen bouwen ...

Heylen-Bouw is meer dan alleen een bouwonderneming in de strikte zin van het woord. Want net dat tikkeltje meer, maakt dat Heylen-Bouw een partner is voor heel wat bouwprojecten.

3 Pijlers

1. DUURZAAM


Deze pijler staat voor ons in teken voor duurzame relaties, zowel met onze klanten, leveranciers, personeel en andere, maar ook voor onze producten.

Zo werken wij uitsluitend en alleen met duurzame en kwalitatieve materialen die de toekomst en garantie van uw aankoop op lange termijn waarborgen.

Placeholder image
2. ENERGIEBEWUST


Rekening houden met energie = bewust zijn van het toekomstige comfort, de samenleving, de natuur alsook uw investering en budget op korte en lange termijn.

Bewust zijn van wat komt en gaat komen zodat u als klant in de toekomst niet tot verrassingen en of teleurstellingen komt te staan.

Placeholder image
3. PRIJS/KWALITEIT


= een faire prijs t.o.v. onze kwaliteitsproducten en vakmanschap.

Rekening houdend met de wensen van de klant zullen wij steeds onze kwaliteit hoog in het vaandel houden om onze duurzame klantrelaties te kunnen waarborgen.

Placeholder image

Bouwen in vertrouwen ...

Een partner waarop u kan rekenen = een partner die BETROUWBAAR is

Bouwen, verbouwen, renoveren, enz. is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost.

Bouwen is voor ons een passie die wij met veel kennis en vakmanschap voor onze klanten kunnen verwezenlijken waardoor onze klant dit als een positieve en zorgeloze gebeurtenis ervaart.

Het is voor ons als onderneming, partner en relatie van onze klant ook zeer belangrijk om de juiste en eerlijke communicatie te voeren.

Zo werken wij met gedetailleerde meetstaten, lastenboeken en overeenkomsten zodat uw aankoop ook een duidelijke aankoop is en u weet wat u koopt.

Coördineren, realiseren en controleren op het juiste moment is belangrijk voor het leveren van een goede aankoop van een bouwproduct.

Als bouwpartner werken wij dan ook met een strakke planning en checklisten waarin deze onderwerpen nauwkeurig en correct worden opgevolgd om zo ook de afgesproken termijnen met onze klanten te kunnen waarborgen.

Als bouwpartner vinden wij het belangrijk om voor onze klanten hier op te waken zodat de aankoop en investering die zij doen renderend is door met kwalitatieve producten te werken tegen de juiste prijs en rekening te houden met de toekomstige regelgevingen en bouwnormen zodat hun rendement op hun investering gewaarborgd is.

Als klant is het belangrijk dat je bouwt met een partner, met een klantvriendelijke organisatie waarbij men zich goed voelt en die doorzichtig en duidelijk is zodat je weet bij wie je moet zijn.

Vandaar vinden wij het belangrijk dat je maar 1 aanspreekpunt hebt binnen ons bouwteam tijdens uw bouwproces, die u van A tot Z kan bijstaan en begeleiden om zo samen tot een gewenst resultaat te komen.

U = onze klant, onze klant staat binnen onze onderneming dan ook steeds centraal.

U wordt bij ons dan ook steeds als klant ontvangen en wij zien erop toe dat iedere medewerker daar ook juist mee omgaat, tijd voor maakt en de juiste communicatie voert.

Bij ons bent U een klant.

Als bouwpartner vinden wij het ook zeer belangrijk dat wij de nodige garanties op korte en lange termijn kunnen garanderen.

Vandaar dat wij ook steeds werken volgens de normen en regelgevingen die ons opgelegd zijn en u als consument beschermen.

Daarnaast zien wij er voor ons zelf ook op toe dat onze onderneming steeds solvabel en rendementvol is om zo onze klanten deze waarborgen ook op lange termijn te kunnen garanderen.

Als bouwpartner dienen wij bewust te zijn van onze plichten, normen, producten op korte en lange termijn waarvoor wij voortdurend aan innovatie werken en regelgevingen volgen, om zo uw aankoop bij ons te kunnen waarborgen voor de toekomst.

Afspraak = Afspraak d.w.z. Prijs = Prijs

Als bouwpartner vinden wij het dan ook belangrijk een afspraak na te komen en ervoor te zorgen dat onze klanten geen negatieve verrassingen krijgen en op voorhand weten waar ze aan toe zijn.

Binnen onze onderneming hebben wij de juiste mensen op de juiste plaats die onze klanten kunnen adviseren om de juiste aankoopbeslissing te kunnen nemen.

Als bouwpartner begeleiden en adviseren wij dan ook onze klanten tijdens het ganse proces zodat zij verlost zijn van alle nodige rompslomp tijdens hun bouwproces.

Bij ons is een klant een relatie die wij als onderneming zeer waarderen.

Zowel op korte termijn als op lange termijn blijft deze een relatie waar wij steeds als onderneming voor klaar staan en blijven evalueren. Kortom: eens een klant, altijd een klant!

©2022 Heylen Bouw NV | Home | Contact | Privacy- & cookiebeleid | Disclaimer | webdesign: Lightworks